vanaf 26 Januari overal verkrijgbaar

Maak het jezelf makkelijker.

Lees in het boek hoe ook jij Rake Vragen kunt gebruiken om los te maken wat vastzit.

Je krijgt natuurlijk kant-en-klare Rake Vragen, maar je leert ook je eigen vragen te maken. En hoe je jezelf zó organiseert, dat de vragen je verder brengen.

Een van de eersten zijn?

Tot 9 februari exclusief verkrijgbaar via Managementboek.nl

  • ISBN 9789492331465
  • € 21,50
  • gebonden uitgave
  • 180 pagina’s

Werk liever niet te hard als je dit boek leest,

€ 21,50

204 pagina’s

over het boek

Rake Vragen zijn een ontdekking. Je zult verbaasd zijn over hoe gemakkelijk je resultaat kunt boeken als je Rake Vragen toevoegt aan alles wat je al weet en kunt. Bij Rake Vragen gaat het niet om het antwoord, het gaat om het stellen van de vraag. Als jij jezelf, als vragensteller, goed organiseert en je maakt vragen die voorbij feiten en gebeurtenissen gaan, helemaal naar waar de problemen vandaan komen, hoef je minder hard te werken. Je haalt met één simpele vraag de stilstand eruit.

In dit boek lees je hoe je dat doet, jezelf organiseren. Stap voor stap legt Siets Bakker je uit hoe je zorgt dat jouw kwaliteit van aanwezigheid, zo hoog mogelijk is. Je krijgt natuurlijk ook kant-en-klare Rake Vragen, die je zó in je dagelijkse praktijk kunt gebruiken. Je leert ook hoe je zélf je eigen Rake Vragen kunt maken.

ontspan, lees en laat het door je heen stromen.

Siets Bakker

“Rake Vragen moeten uitnodigingen zijn” aldus Siets Bakker. “Rake Vragen zijn geen voorschriften of drie-stappen-plannen die je moet volgen die zorgen dat alles goed komt. Nee, Rake Vragen maken juist gebruik van alles wat je al weet en kunt. De kennis waar Rake Vragen op gebaseerd zijn, is universeel. Je weet het al. Je wist alleen niet dat je het wist. In het boek wordt die kennis weer bewust, je krijg taal en vorm bij wat je altijd al geweten hebt. Zo zijn Rake Vragen een upgrade van jezelf. En dat werkt alleen als jij je uitgenodigd voelt.’

Siets Bakker (1973) is een voorloper op het gebied van toegepast systemisch werk. Als organisatieadviseur begeleidde ze tientallen directies bij verandervraagstukken. Ze is opgeleid als begeleider van familie- en organisatieopstellingen maar vindt het veel interessanter om vormen te vinden waarin systemische kennis in dagelijkse situaties kan worden toegepast.

wat anderen over dit boek zeggen

Er zitten eigenlijk geen items in het boek die niet bruikbaar zijn.

Claudia Busch

Algemeen directeur

Het boek heeft nu al veel beweging gegeven, ook al voelt het of ik het nog niet kan ‘pakken’.

Willemien Zeelenberg

Bedrijfsleider

Het boek inspireert mij en maakt me gretig. Ik wil er meteen mee aan de slag gaan.

Judith Schwarte

Jeugdarts

Een boek om mee te nemen en als handboek te gebruiken om dingen in beweging te krijgen.

Annabelle Pereboom

Teammanager

Deze reacties komen van enkele van de proeflezers die het manuscript becommentarieerd hebben.

Wat van waarde is gaat toch niet zomaar weg.