VRAGEN DIE JE VERDER BRENGEN. EN MEER

Organiseer je kwaliteit van aanwezigheid om de vraag echt raak te kunnen laten zijn

Maak je eigen vragen met behulp van de designregels

Weet waar jouw vragen en de antwoorden van de ander door beïnvloed worden

ISBN 9789492331465

€ 21,50

180 pagina's

hardcover


Bestel waar jij wilt


Lezers over RakeVragen 

Prettig helder geschreven. Speels en fundamenteel. Ik wordt er lichter van. Figuurlijk en letterlijk. En daar hoef ik niks voor te doen. Merci.

G.A. Rossing

Soms, heel soms heeft een boek, zelfs als je nog maar op de helft bent een duurzaam, blijvend effect op je leven en de manier waarop je werkt. Dit is zo'n boek

J.S. van den Broek

Veel eye-openers voor iedereen die anderen én zichzelf verder wil brengen, door een goed gesprek. Een aanbeveling voor iedereen die de kunst van het vragenstellen wil verdiepen!

J. Donkers

Dit boek zet aan tot beweging en actie. Het daagt je uit om situaties anders te benaderen. Het geeft je tips en tools om er een rake vraag over te stellen waarmee je beweging op een diepere laag creeërt.

G.H. Hiddink


Managementboek.nl over RakeVragen 

Rake vragen is een rake titel die de aandacht trekt, schurend allitereert maar bovenal ook de lading gewoon dekt. Rake Vragen zijn bruikbaar om beweging te krijgen in situaties die vastzitten, is de veelbelovende ondertitel.  

Siets Bakker brengt die belofte binnen handbereik met de praktische wijze waarop ze het thema systemisch werk behandelt. Geen zwaar betoog om de lezer te overtuigen van systemen, maar praktische handvatten voor het gebruik bij herkenbare dagelijkse problemen. ...

Klik hier om de complete recensie op managementboek.nl te lezen.