Inspiratie

Als je je door de vraag laat raken, ontstaan er per direct nieuwe mogelijkheden. Het gaat weer stromen. Laat je inspireren door Rake Vragen en ontvang 50 x een Rake Vraag in je mailbox. Iedere keer een andere vraag.

Handig: alle video’s zijn ondertiteld.

Abonnement op Rake Vragen

Als je je abonneert op Rake Vragen krijg je 50 x een van de Rake Vragen in je mailbox. Met een filmpje met een toelichting. Een .jpg bestand met de vraag, om te gebruiken zoals jij wilt. Soms nog een beetje extra achtergrondinformatie of een lees- of filmtip. In de frequentie die jij wilt.

Tips wat je met de mails kunt doen

  • Spreek met jezelf af dat je de vraag die dag minimaal 2 x hardop zult stellen. Gewoon. Om te onderzoeken wat de vraag doet.
  • Maak van de vraag een screensaver. Zo kom je de vraag een aantal keer tegen.
  • Gebruik de vraag als onderdeel van je dagstart. Neem hem mee de dag in zoals je kiest voor je outfit van die dag.
  • Bewaar alle bestanden zodat je ze later kunt gebruiken in documenten of presentaties die je maakt.

Leuk! Een voorbeeld van een van de dagen

Vergeten worden is pijnlijk, heel pijnlijk. Vergeten worden is een vorm van uitsluiten. Jij hoort er niet bij. Want als je erbij zou horen dan waren we je zeker niet vergeten. Dat is de boodschap die binnenkomt.

Als iets of iemand een keer vergeten wordt, is dat opvallend. Als het twee keer gebeurd, dan is het toeval. Maar als iets of iemand drie keer, en waarschijnlijk nog vaker, vergeten wordt, dan is er sprake van een patroon. Wanneer dat vergeten in verschillende contexten plaatsvindt, in werelden die niets met elkaar te maken hebben dan heeft het vergeten niet met de context te maken maar met hetgeen dat vergeten wordt.

Wat maakt dat die persoon of datgene steeds vergeten wordt? Waar hoort dat bij? Mogelijk wil die persoon ergens bij horen wat niet zijn plek is. Mogelijk is er geen plek. Misschien is het voor die persoon zelfs wel comfortabeler om geen plek te hebben, omdat hij dat zo als ‘thuis’ herkent. Wat de antwoorden ook zijn, het is een pijnlijk proces. Met als beloning nieuwe mogelijkheden. Onder voorwaarde dat je het écht volledig en zonder smoesjes onderzoekt…

.

Soms lijkt het alsof die vraag speciaal voor mij gemaakt is. Hij kwam op precies het goede moment.

Kies je frequentie en bestel hier

Het is heel simpel:

  • kies je frequentie en loop de bestelprocedure door
  • je ontvangt direct inloggegevens en de eerste vraag
  • alle vragen blijven gedurende de looptijd van je abonnement, toegankelijk
  • aan het einde van je abonnement krijg je een melding dat je abonnement afgelopen is. Je hebt dan nog een maand extra toegang tot alle vragen

Tip! Geef inspiratie cadeau

Een bijzonder cadeau om te krijgen. Zoveel inspiratie.

Klik op het cadeautje en vraag naar de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen. Met antwoorden

Hoe moet ik het abonnement opzeggen?

Niet. Het abonnement loopt vanzelf af, je hoeft niets te doen. Als je het abonnement afsluit, betaal je eenmalig abonnementskosten. Als je gedurende de looptijd van het abonnement geen mails meer wilt ontvangen, dan kun je je direct afmelden.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Niks. We gebruiken je mailadres alleen om je de mails te kunnen sturen die bij het abonnement horen. We willen alleen dat van je weten dat nodig is voor de verwerking van je aankoop. Jouw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Je krijgt ook geen eindeloze serie aan marketingmails.

Wanneer krijg ik de mails?

Je krijgt de eerste mail binnen een half uur nadat je de bestelprocedure afgerond hebt. Vanaf dan worden de mails rond acht uur ‘s morgens verzonden.

Kan ik mijn abonnement tijdelijk pauzeren of de frequentie veranderen?

Helaas, dat gaat niet. Als je twijfelt over de frequentie: de meeste mensen vinden elke dag een vraag te intensief.

Mag ik mijn abonnement delen?

Nee! Het abonnement is persoonlijk, je mag je inloggegevens niet delen en ook niet structureel de mails doorsturen. Dat kunnen wij natuurlijk niet controleren, dus wij vertrouwen op jouw respect voor ons werk. Incidenteel doorsturen mag wel.

Krijg ik een factuur?

Ja, na afronding van de bestelprocedure ontvang je een factuur met BTW specificatie in je mailbox.

Waar kan ik terecht als ik nog andere vragen heb?

Stuur een mail met je vraag naar contact@rakevragen.com Gebruikelijk worden alle mails binnen 24 uur beantwoord.