Durf jij je te laten raken?

Rake Vragen zijn vragen met draagkracht.

Als jij je laat raken door de vraag, kom je verder dan je had kunnen denken. Moeiteloos.

Neem een abonnement en krijg maar liefst 50 keer een Rake Vraag toegestuurd.

Tip! Geef inspiratie cadeau

Klik op het cadeautje en vraag naar de mogelijkheden.

Lekker compleet.

Je krijgt 50 x een Rake Vraag in je mailbox. Met een filmpje over de vraag. Spelenderwijs leer je zo herkennen waar de vragen vandaan komen en hoe je ze zelf kunt maken.

Je krijgt ook een .jpg bestand met de vraag, om te gebruiken zoals jij wilt. Als screensaver bijvoorbeeld. Of om in een presentatie te gebruiken.

Je krijgt nog extra achtergrondinformatie met een lees- of filmtip of een opdracht of oefening. Altijd lekker praktisch en concreet.

Handig: alle video’s zijn ondertiteld.

Haal alles eruit

Spreek met jezelf af dat je de vraag zeker 2 keer gaat stellen. Een keer aan jezelf en een keer aan een ander. Zo leer je de vragen en het effect goed kennen.

Maak van de vraag een screensaver. Zo kom je de vraag een aantal keer tegen.

Gebruik de vraag als onderdeel van je dagstart. Neem hem mee de dag in zoals je kiest voor je outfit van die dag.

Bewaar alle bestanden zodat je ze later kunt gebruiken in documenten of presentaties die je maakt.

Soms lijkt het alsof die vraag speciaal voor mij gemaakt is. Hij kwam op precies het goede moment.

Leuk! Een voorbeeld van een van de dagen

Jij, met jouw systeem, wordt door andere systemen steeds uitgenodigd op datgene wat je als ‘thuis’ herkent. In de wifiverbinding tussen systemen, krijgt dat soort informatie steeds voorrang op het andere. Zo komt het dus dat jij steeds in situaties komt waarin jouw zorg nodig is, of waarin er conflicten zijn waarin in jij aan het bemiddelen raakt, of dat er -zoals in mijn geval- een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid.

Het werkt overigens ook andersom: jij nodigt ook iets uit andere systemen uit om naar jou te komen. Op deze manier trek je bijvoorbeeld partners aan, die steeds min of meer hetzelfde gedrag vertonen.

Tot het moment dat jij je bewust bent van dat het zo werkt en dat je hieraan voorbij kunt groeien. Je kunt voorbij groeien aan dit soort patronen door persoonlijk ontwikkelingswerk te doen. Echt góede coaching heeft dit effect bijvoorbeeld. Je weet dat je eraan voorbij gegroeid bent doordat je je er zowel mee kunt verbinden, je kunt de pijn nog voelen, en je blijft tegelijk toegang houden tot al je volwassen vaardigheden. Je neemt geen besluiten onder invloed van emoties maar vanuit kracht en zachtheid.

.

Kies je frequentie en bestel hier

Het is heel simpel:

  • kies je frequentie en loop de bestelprocedure door
  • je ontvangt direct inloggegevens en de eerste vraag
  • alle vragen blijven gedurende de looptijd van je abonnement, toegankelijk
  • aan het einde van je abonnement krijg je een melding dat je abonnement afgelopen is. Je hebt dan nog een maand extra toegang tot alle vragen

Veel gestelde vragen. Met antwoorden

Hoe moet ik het abonnement opzeggen?

Niet. Het abonnement loopt vanzelf af, je hoeft niets te doen. Als je het abonnement afsluit, betaal je eenmalig abonnementskosten. Als je gedurende de looptijd van het abonnement geen mails meer wilt ontvangen, dan kun je je direct afmelden.

Ik wil iemand een abonnement cadeau doen. Hoe regel ik dat?

Leuk idee! Stuur een mail naar contact@rakevragen.com met hierin de naam en het mailadres van degene aan wie je het abonnement cadeau wilt doen en de datum waarop je het abonnement wilt laten ingaan. De factuur sturen we dan naar jouw mailadres. Zorg dat degene die het abonnement cadeau krijgt, voor het versturen van de eerste mail met de vraag, geïnformeerd is. Wij zullen voor deze mail een verificatiemail sturen met de vraag of die persoon accoord met het gebruik van zijn mailadres. Als hij niet accoord is, zullen we de mails met de vragen niet versturen.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Niks. We gebruiken je mailadres alleen om je de mails te kunnen sturen die bij het abonnement horen. We willen alleen dat van je weten dat nodig is voor de verwerking van je aankoop. Jouw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Je krijgt ook geen eindeloze serie aan marketingmails.

Wanneer krijg ik de mails?

Je krijgt de eerste mail binnen een half uur nadat je de bestelprocedure afgerond hebt. Vanaf dan worden de mails rond acht uur ‘s morgens verzonden.

Kan ik mijn abonnement tijdelijk pauzeren of de frequentie veranderen?

Helaas, dat gaat niet. Als je twijfelt over de frequentie: de meeste mensen vinden elke dag een vraag te intensief.

Mag ik mijn abonnement delen?

Nee! Het abonnement is persoonlijk, je mag je inloggegevens niet delen en ook niet structureel de mails doorsturen. Dat kunnen wij natuurlijk niet controleren, dus wij vertrouwen op jouw respect voor ons werk. Incidenteel doorsturen mag wel.

Krijg ik een factuur?

Ja, na afronding van de bestelprocedure ontvang je een factuur met BTW specificatie in je mailbox.

Waar kan ik terecht als ik nog andere vragen heb?

Stuur een mail met je vraag naar contact@rakevragen.com Gebruikelijk worden alle mails binnen 24 uur beantwoord.