50 x een moment voor jou alleen, met een Rake Vraag

50 x een moment voor jou alleen, met een Rake Vraag

krijg de videoreeks met 50 vragen één voor één toegestuurd, en verhoog de kwaliteit van je dagJe wilt leven vanuit je hart, met aandacht voor waar je van houdt.

Het dagelijkse ritme kan soms zo veeleisend zijn. 

Zonder dat je het in de gaten hebt, ga je maar door. 

Een klein beetje hulp kan al een groot verschil maken.


Even stilstaan zodat je daarna weer verder kunt

Expres je balans verliezen, om een nieuwe te kunnen vinden

Stappen zetten met beide voeten op de grond


Verhoog ook de kwaliteit van je dag

Krijg de Rake Vragen één voor één toegestuurd. Maar liefst 50 vragen. Je betaalt eenmalig € 29,50. Je kunt kiezen of je de vragen dagelijks wilt ontvangen of eens per week. Jij bepaalt.

Je ontvangt de vraag in je mailbox. Elke dag of eens per week

Als je meer wilt weten over de vraag, kijk je de video, alle video's zijn ondertiteld

Lees de toelichting, met suggesties om de vragen te gebruiken, praktijkvoorbeelden en leestips

Download het bestand met de vraag om te gebruiken zoals jij wilt


I

"Als je doet je altijd doet, krijg je wat je altijd kreeg."Stel dat je doet wat je altijd doet, wat wordt er dan sterker? En wat wordt er zwakker?

De 10 beste ideeën om de vragen te gebruiken

  • Als onderdeel van je ochtendroutine: tijdens het tandpoetsen jezelf aankijken en de vraag beantwoorden in relatie tot iets dat je bezighoudt;
  • Voeg de vraag toe aan je meditaties of mindfullness oefeningen als je die doet. Het geeft een extra verbinding;
  • Gebruik de vraag als screensaver;
  • Stel de vraag tenminste één keer die dag. Hardop. Al was het maar om te zien wat er dan gebeurt dat anders niet zou gebeuren;
  • Stel de vraag twee keer: één keer aan jezelf en een keer aan een ander, merk op wat de verschillen in effect zijn en laat je hierdoor voeden;
  • Meld je tegelijkertijd met een vriend/collega/je intervisiegroep aan voor de vragenreeks en start een What'sApp gesprek over de vraag van die dag. Bijvoorbeeld door op de vraag te reflecteren of af te spreken dat iedereen zijn antwoord op die vraag deelt;
  • Beantwoord de vraag op tenminste vijf verschillende manieren, zo breng je jezelf op gedachtesporen waar je anders niet op zou komen;
  • Gebruik de vragen om jezelf te oefenen in het maken van je eigen vragen. Bedenk bij iedere vraag 2-3 varianten en verzamel ze op een vaste plek;
  • Verzamel alle vragen en houd ze beschikbaar voor als je ergens in vastloopt;
  • Doe helemaal niets met de vragen. Open niet eens de mails. Houd de vragen beschikbaar als hulpbron op afroep voor een moment dat je het even niet meer weet (die momenten hebben we allemaal wel eens toch?).

Gebruik ze zoals jij wilt

FAQ over de vragenreeks

Gaan de video's over werk of over privé? Beide! Een van de uitgangspunten van Rake Vragen is dat jij altijd jij bent. Waar je ook bent en wat je ook doet. In de benadering van Rake Vragen is het onderscheid tussen werk en privé kunstmatig. De toelichtingen en voorbeelden komen daarom vanuit verschillende contexten.

Kan ik het de vragenreeks tussendoor stopzetten? Ja. Dat kan eenmalig. Stuur simpelweg een van de mails te beantwoorden met het verzoek te pauzeren. Zodra je de vragen weer wilt ontvangen, stuur je een berichtje en de reeks wordt weer geactiveerd.

Kan ik de video's terugkijken? Ja. Als je de vragenreeks gekocht hebt, krijg je een inlognaam met een wachtwoord toegestuurd. Hiermee kom je op een besloten website. Je krijgt steeds een mail met een nieuwe vraag en een link naar die site. De vragen die eerder al zijn geweest, kun je hier nog eens terugkijken. Je blijft nadat je de laatste vraag hebt ontvangen, nog 6 maanden toegang houden tot alle vragen.

Waar mag ik de afbeeldingen voor gebruiken? Je krijgt van iedere vraag ook een .jpg bestand met de vraag. Die mag je gebruiken zoals je wilt: in presentaties, op je website of als achtergrond.

Heb ik systemische kennis nodig? Nee hoor. En als je wel systemisch geschoold bent zul je de uitleg en toelichting op de vraag zeker interessant vinden. Nieuwe taal voor bestaande kennis.  

Ik heb het boek gelezen, krijg ik dan wel iets nieuws? Het boek verteld hoe Rake Vragen in elkaar zitten en hoe je ze zelf kunt gebruiken. In deze vragenreeks zijn de vragen zelf de invalshoek. Vanuit de vraag komt de toelichting en het voorbeeld.  

Kan ik de kosten als bedrijfskosten opvoeren? Als je een onderneming hebt, en je neemt in het kader van je beroep deel, dan telt het programma gewoonlijk als bedrijfskosten. Maar als je het precies wilt weten, raadpleeg dan de website van de Belastingdienst. Je krijgt in elk geval een factuur met BTW specificatie.

Ik wil samen met iemand doen, mag dat? Sorry maar dat mag niet. We hebben veel tijd en energie gestoken in het maken van de vragenreeks. Zo zijn bijvoorbeeld alle video's ondertiteld. We vinden dat je veel waar voor je geld krijgt maar willen de prijs niet hoger maken. We vragen je respect voor ons werk. Neem graag contact op als je tóch de behoefte hebt om het te delen, dan onderzoeken we dat betekent.

Heb je nog andere vragen? Bel me op 06 - 811 32 472 of liever nog: stel je vraag per mail: siets@rakevragen.com

€ 29,50 inclusief 21% BTW