Selecteer een pagina

Rake Vragen in je mailbox

Laat je inspireren door een Rake Vraag. Dagelijks, om de dag of eens per week.

Ontvang de vraag in je mailbox en neem de vraag mee de dag in.

Gebruik de vraag als start van de dag of als mogelijke oplossing voor iets dat je bezig houdt. Of neem je voor juist déze vraag minimaal één keer te stellen. En bewaar de bijgevoegde .jpg bestanden in je archief om later te gebruiken zoals jou past.

Hoe kun je de Rake Vragen gebruiken?

De Rake Vragen worden op heel veel manieren gebruikt. Hoe meer mensen er mee werken, hoe meer methoden er ontstaan. De meest gebruikte vormen zijn:

als manier om de dag te starten. Je ontvangt de vraag om half acht ‘s morgens. Je kunt de vraag meenemen in je ochtendmeditatie of in gedachten als je de dag doorloopt;

spreek met jezelf af dat je vandaag deze vraag in elk geval één keer zult stellen;

bekijk je plannen voor die dag door de ogen van de vraag. Alsof de vraag een persoon is door wiens ogen je kunt kijken;

gebruik de vraag als richtingaanwijzer voor de oplossing van een probleem dat je hebt;

bewaar de .jpg bestanden en gebruik de vragen in coaching of intervisie;

vraag de mensen om je heen waar zij denken dat de vraag over gaat;

vergeet de vraag. Doe helemaal níets met de vraag. Laat de vraag iets met jou doen.

Ik geniet van de rake vragen die ik wekelijks ontvang. Ik laat de vraag een week langs komen door ze als achtergrond op mijn bureaublad te plaatsen.

Agnes Rolf

coach voor kinderen en volwassen, Praktijk Agnes Rolf

abonnement op Rake Vragen

dagelijks, om de dag of wekelijks. Jij bepaalt
29,50/€ 21,90 exclusief BTW
  • ontvang de Rake Vragen in je mailbox
  • ontvang 45 x deze mails, iedere keer een nieuwe vraag
  • met een toelichting op de vraag
  • de vraag wordt ondersteund met een voorbeeld
  • een .jpg bestand met de vraag om te gebruiken in je eigen materiaal, zoals een presentatie of bij een oefening
  • In de afrekenprocedure kun je de frequentie waarin je de mails wilt ontvangen, opgeven. Je hebt keuze uit dagelijks, om de dag of wekelijks.

Het abonnementsgeld is eenmalig € 29,50 exclusief BTW. Het abonnement stopt vanzelf, na 42 mails, je hoeft verder niets te doen.

Eerst proberen?

Vul het contactformulier in en kies een getal tussen de 1 en 45. Je ontvangt van mij een mail met de vraag die bij die dag hoort. Alsof je een abonnee bent. Zo kun je onderzoeken of het abonnement jou aanspreekt.

Je ontvangt alleen deze ene mail en een mail een dag later. Gewoon, om te vragen wat je ervaring is.

Tip: voorkom dat de mail in je spam terechtkomt. Voeg contact@rakevragen.com toe aan je adresboek.

11 + 2 =

Rake vragen komen tot de kern. Een krachtig hulpmiddel dat breed ingezet kan worden, in het werken met cliënten én ook met eigen thema’s. Het dagelijks ontvangen van een vraag kleurt de dag, een moment om even stil te staan. Veelal blijkt de vraag voor die dag erg relevant.

William

Logisticus, systemisch coach & intuïtief opsteller

Intussen alle vragen binnen gekregen. Ik blijf ze terug pakken, bekijken en lezen en ontdek iedere keer toch weer iets anders. Het blijft boeiend!

Janneke de Lange

Praktijk De Waterjuffer

Deze vragen zijn stiekem gidsen: ze bevorderen je waarneming van de onderstroom, van het geheel waar je deel van bent. Ze maken je bewust van je plek, van wat eerst nodig is voordat iets in beweging kan komen. Ze zijn angstvrij, laten zich niet afleiden, zijn bij tijd en wijle irritant. Want als je het allemaal allang weet, laten ze je gewoon opnieuw beginnen. Inbrengen in een gesprek is ook leuk, zit je direct samen op een laag waar het spannend wordt.

Anneke Meiners

werkt met opstellingen

Het leuke van de rake vragen is dat je toch even een ‘pas op de plaats gaat maken’ en dat je in het hier en nu komt. Even een moment ter overdenking; even stil staan – wat gebeurt er nu. Wat doet de vraag met mij en wàt kan ik er mee. Of niet.

Sjoerd

teamleider/coach

Jij kiest. Wil je elke dag een Rake Vraag? Om de dag? Of eens per week?

Garantie

Het abonnement heeft grote groep fans. Regelmatig krijg ik spontane mails van abonnees die delen wat de Rake Vragen met doen, en hoe ze de Rake Vragen gebruiken. Sommigen delen deze ervaringen ook op de Facebookpagina. En het kan natuurlijk gebeuren dat jij minder tevreden bent. Als je me dit binnen de eerste vijf mails met Rake Vragen laat weten, krijg je kosteloos je abonnementsgeld terug.

Opzeggen

Het abonnement loopt vanzelf af, je hoeft het niet op te zeggen en zit verder nergens aan vast. Lekker makkelijk!

Gebruiksrechten

In het ontwikkelen van de Rake Vragen, is veel tijd en energie geïnvesteerd. Ze zijn gemaakt om te gebruiken. Heb je een abonnement? Geniet ervan! Gebruik de vragen zoals jij voor jou het beste werkt. Hoewel er veel gratis content verkrijgbaar is, en we daar misschien ook wel erg aan gewend zijn, is het niet toegestaan om een abonnement te delen of de mails structureel door te sturen.

Privacy

Je mailadres wordt uitsluitend voor het abonnement gebruikt. Na afloop van je abonnement ontvang je nog één mail met een paar evaluatievragen. Die zijn bedoeld om het abonnement verder te verbeteren. Je ontvangt geen verkoopmails.