Oefenen en experimenteren in een workshop

Werk met de Rake Vragen in de workshop als je graag leert samen met anderen.

Als je directe feedforward wilt op je vragen.

Als je wilt oefenen en durft te experimenteren.

De workshop is gepland op 23 februari 2018.

Wat ik het leukste vind aan de workshop? Dat we hard werken én altijd veel lachen!

De intelligentie van een Rake Vraag

 

Een vraag stellen is vaak belangrijker dan de vraag beantwoorden. Ieder die wel eens een Rake Vraag gekregen heeft, weet hoe krachtig het effect van een vraag op de onderstroom kan zijn. Hoe je dat doet, dit soort vragen stellen, leer je in deze workshop.

De intelligentie van een Rake Vraag is dat je snel bij de kern komt, de essentie waar het om draait. Dit geldt zeker voor Rake Vragen. Zo wordt het stellen van de vraag, een interventie op zichzelf. Het zijn vragen die het speelveld herdefiniëren.

In de workshop leer je dit soort vragen te maken, hoe je ze moet stellen én hoe je naar de antwoorden luistert. We werken veel met voorbeelden en eigen actuele casuïstiek.

De workshop heeft een intervisie-achtige sfeer en is bedoeld voor professionals die verder willen doorgroeien in hun senioriteit. Welke rol je hierin hebt, maakt niet zo veel uit. De ervaring leert juist dat een mix aan adviseurs, managers, therapeuten, coaches en docenten van meerwaarde is.

Het is meteen raak bij rake vragen. De directe en oprechte aanpak van Siets zet je meteen in systemisch beweging. Siets’ no-nonsense approach, praktische manier van werken en humor maakt het een plezier om bij te mogen zijn. Gewoon aan de slag met rake vragen.

Thomas

Organisatie adviseur en executive coach, LewinskyConsulting

Mijn favoriete vraag is: ‘voor wat is de huidige situatie een goede oplossing?’ Deze vraag stel ik overigens bijna nooit hardop. Het is de vraag die ik mezelf vaak stel.

De workshop is voor jou als je …

 

  • je effectiviteit wilt verbeteren;
  • weet dat wat jij doet, verschil kan maken in je omgeving;
  • het fijn vindt om te leren in een groep en direct feedback en feedforward te ontvangen;
  • één keer een dag wilt besteden aan dit onderwerp;
  • gelooft, net als ik, dat plezier maken en veel resultaat bereiken, hand-in-hand gaan!

De workshop vindt plaats in Den Haag. In de fijne trainingsruimte van Menno en Danielle: Om de Hoek. We worden ontvangen met zelfgebakken appeltaart, wat wil je nog meer?
Om de Hoek is goed te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto. In de omgeving is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Adres: Om de Hoek, Schuystraat 52, 2517 XG Den Haag

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .