50 Dagen, 50 vragen, 50 video’s

Iedere vraag is anders. In de video krijg je de achtergrond van de vraag, met voorbeelden en tips om de vragen te gebruiken.

 Geen opleiding nodig
50 keer een mail met video, toelichting en .jpg bestand
Super praktische tips die je gelijk kunt gebruiken
Ook voor self-coaching
Eenvoudig te integreren met andere methodes

eenmalige kosten € 32,95 ex 21% BTW

je krijgt de eerste vraag binnen 30 minuten toegestuurd

Moeiteloos resultaat

Je krijgt iedere dag een mail met een vraag die raakt. En een video over de vraag. Zodat je de vraag achter de vraag leert kennen. En héél veel extra tips, oefeningen en voorbeelden. 

50 Dagen, 50 verschillende vragen. De vragen zijn nooit opdrachten of adviezen maar altijd uitnodigen.

Groei door te raken

Je kunt de vragen gebruiken bij coaching, zelf-coaching, intervisie, intakes, enzovoorts. Of gewoon, als inspiratie om de dag mee te starten.

”Ik ben echt fan van systemisch werken. Het brengt zo ontzettend veel inzicht, verdieping en duurzaam resultaat. Met Rake Vragen is het nu heel makkelijk en praktisch te gebruiken. Bovendien laten de vragen zich makkelijk mengen met andere methodes.”

Siets Bakker

Enkele reacties van eerdere klanten

Eerst was ik skeptisch, wat zou ik aan een video met een vraag kunnen hebben? Van de 50 vragen leken er zeker 10 speciaal voor mij gemaakt te zijn.

K.B. uit Rhoden

Ik ken systemisch werk uit mijn opleiding maar was verrast over hoe praktisch en makkelijk die vragen zijn. Ik gebruik ze nu zelf regelmatig.

A. v/d W. uit ‘s Hertogenbosch

Als coach werk ik met heel veel verschillende methodes. Ik dacht eerst dat Rake Vragen ook een methode was maar na een aantal filmpjes zag ik hoeveel verder het gaat. Ik ben er een betere coach door geworden.

F. van O. uit Hoorn

Wie had gedacht dat een vraag zo veel verschil zou kunnen maken? En dat voor de helft van het bedrag dat een coaching me kost.

A.C. uit Leiderdorp