Ontdek hoe Rake Vragen moeiteloos succes brengen

de basis van Rake Vragen om direct in jouw praktijk toe te passen

Basis workshop Rake Vragen

voor iedereen die wil ervaren hoe Rake Vragen moeiteloos succes brengen

Rake Vragen zijn PATS BOEM! Ze zijn praktisch. Ze brengen beweging en plezier. Daarom beginnen we in deze workshop bij jouw favoriete vragen. Het maakt niet uit wat je beroep is. Of je nou coach bent, techneut, wetenschapper, verpleegkundige of zoals ik: organisatieadviseur. Je werkt namelijk áltijd in een context, je bent áltijd deel van een groter geheel.

Je ontdekt welke vragen je kunt stellen om de boel weer in beweging te krijgen. Het begint altijd bij jezelf, je hebt dus gegarandeerd, direct resultaat.

De workshop duurt van 10:30 tot ongeveer 15:30. Kort? Wees gerust. Ik weet zeker dat je tegen half vier meer dan genoeg beweging hebt ervaren!

Ter voorbereiding op de workshop krijg je toegang tot de online omgeving met hierin de kern van Rake Vragen uitgelegd. Je krijgt tijdens de workshop ook de kaartenset Rake Vragen en na de workshop krijg je toegang tot de online toolbox zodat je zelf gemakkelijk met de kaarten kunt werken.

Een rijke basis

genoeg om te zorgen dat jij je eigen succes kunt ervaren met Rake Vragen

online introductie

goed gezelschap

homemade lunch

de kaartenset

de toolbox

€ 275,- inc. 21% BTW. 

Praktische informatie

alles ten dienste van jouw succes

  • We zijn te gast bij Menno en Danielle van Om de Hoek in Den Haag. Een van mijn favoriete locaties voor deze workshops.
  • In de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid (betaald parkeren) en Om de Hoek is ook goed met OV te bereiken.
  • Bij de workshop is een fijne lunch inbegrepen.
  • De workshop duurt van 10:30 tot 15:30.
  • Tijdens de workshop ontvang je de kaartenset, direct na de workshop heb je toegang tot de toolbox.

15 januari 2020