Nieuwe tijden.

Nieuwe vragen.

Nieuwe tools.

kom verder met Rake Vragen

opstellingen en systemisch werken met Rake Vragen

introductie

€ 95,- (ex. BTW)

level 1

€ 195,- (ex. BTW)

compleet

€ 725,- (ex. BTW)

Zie jij ook dat er nu andere oplossingen gevraagd worden dan een half jaar geleden? De oude oplossingen veroorzaken problemen die steeds terugkomen. Alleen aan mooie modellen en theorieën heb je nu niet voldoende, je wilt ook praktische stappen kunnen zetten. Opstellingen en systemisch werk via Rake Vragen zijn de antwoorden van nu, je kunt dit nu zelf gebruiken via de vragen die je stelt. Aan jezelf of iemand anders.

Nieuwe tijden vragen nieuwe oplossingen met nieuwe tools.

Kom verder door gebruik te maken van Rake Vragen die zichtbaar maken waarmee het probleem verbonden is. Leer jezelf de denkwijze achter de methode te gebruiken en weet voortaan precies waarop je je aandacht succesvol kunt richten.

Verder komen

Met Rake Vragen kom je voorbij het probleem en ontdek je via je vragen waarmee het verbonden is. 

In één keer goed

Los een probleem voortaan maar één keer op doordat je de onzichtbare structuren achter het probleem, via je vragen, zichtbaar gemaakt hebt.

opstellingen en systemisch met rake vragen

Vijf stappen

De vijf stappen vormen samen één geheel. Alles komt in overzichtelijke porties, aan bod. Jij bepaalt het tempo. Bij elke volgende stap word je door jouw eigen coach begeleid.

Effectief leren

Iedere stap is een slimme mix van kennis opdoen, toepassen in de praktijk en reflecteren op effect. 

opstellingen en systemisch met Rake Vragen
opstellingen en systemisch met Rake Vragen

Slimme opzet, jij bent in control

In een effectieve combinatie van een leeromgeving, online werkcollege en persoonlijke coaching leer je in overzichtelijke stappen hoe je systemische kennis via vragen kunt inzetten.

inschrijven

Schrijf je in voor de introductie, level 1 of het complete programma.

leeromgeving

In de leeromgeving krijg je alle kennis in de vorm van video, tekst en opdrachten.

werkcollege

Vertaal de kennis naar jouw praktijk in het werkcollege van
Siets Bakker.

coach

Kies een van de ervaren coaches om je eigen vragen te beantwoorden.

Je krijgt nieuwe ideeën, je gesprekken raken gelijk de kern en je verdubbelt de impact van je leiderschap. Doordat je leert werken met de onzichtbare structuren van flow, kost het je minder energie en kom je snel verder.

Het complete programma

 Het complete programma bestaat uit vijf delen, die samen één compleet geheel vormen. Na ieder deel bepaal je of je doorgaat naar het volgende level. Je kunt beginnen bij de introductie of level 1. Of meld je direct aan voor het complete programma en bespaar 100 euro.

introductie

weet waar je moet zijn

level 1

Rake Vragen als tool

level 2

Rake Vragen als methode

level 3

Rake Vragen als denkwijze

toets

verdien het certificaat

Met het doorlopen van dit online programma, de begeleiding van een Rake Vragen Coach en met je certificaat op zak, zul je merken dat je vragen net even anders zijn. Je zult sneller verbinding maken, raakt de ander op een verdiepende laag en het is kort en effectief.

De modules bestaat uit een video van 5-20 minuten, een MP3, het transcript, 3 reflectievragen en uitgebreide werkboeken met opdrachten die je direct 1-op-1 kunt inzetten in je eigen leven. 

opstellingen en systemisch

Data werkcolleges

Na inschrijving ontvang je een mail met een mogelijkheid om je aan te melden. De werkcolleges worden opgenomen; na afloop krijg je toegang tot de (geanonimiseerde) opnames.

level 1

op 11-06 van 13:00 tot 15:00

op 02-07 van 09:00 tot 11:00

level 2

op 12-06 van 13:00 tot 15:00

op 22-07 van 09:00 tot 11:00

op 14-08 van 13:00 tot 15:00

level 3

op 11-06 van 09:00 tot 11:00

op 03-07 van 13:00 tot 15:00

op 12-08 van 09:00 tot 11:00

op 04-09 van 13:00 tot 15:00

Alle vragen beantwoord

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur een bericht

Voor wie is het praktijk programma Rake Vragen bedoeld?

Voor jou, als je je afvraagt hoe het straks verder zal gaan na de crisis en je je nu vast wilt voorbereiden met tools en skills die straks nodig gaan zijn. Daarnaast betekent je deelname ook ontwikkeling van jezelf. Je leert jezelf (opnieuw) beter kennen en groeit als mens. Al was het maar door alle vragen die je je tijdens je deelname stelt.

Wanneer kan ik beginnen?

Je kunt altijd direct met de introductie of bij level 1 beginnen. Meld je aan, log in op de online leeromgeving, kies een coach en boek een afspraak. Bij level 1, 2 en 3 komen er ook werkcolleges bij en is de online leeromgeving veel uitgebreider. Op de website staan de data van de werkcolleges. Na inschrijving krijg je een uitnodiging om je voor een van de werkcolleges aan te melden.

Moet ik eerst de introductie volgen?

Nee. Je bepaalt zelf of je wel of niet de introductie volgt. Je kunt ook direct beginnen bij level 1.

Ik heb al kennis van systemisch werk. Kan ik direct in level 2 of 3 instromen?

Rake Vragen maakt gebruik van dezelfde kennisbronnen als systemisch werk maar is een heel andere interpretatie hiervan. Ook bij level 1 en 2 zijn er zeker interessante inzichten te halen en is er nieuwe informatie voor jou.

Mijn werkgever betaalt voor mij en ik heb vooraf een factuur nodig. Hoe kan ik de betaling regelen?

Meld je aan en kies voor ‘overboeking’ bij betaalwijze. Je ontvangt direct een factuur per mail. Na betaling van de factuur is je aanmelding definitief.

Een andere mogelijkheid is om je werkgever te vragen contact op te nemen via contact@rakevragen.com met instructies voor facturering (sommige werkgevers werken met routecodes of inkoopnummers).

Hoeveel tijd vraagt deelname van mij?

Reken voor de introductie op 3 uur voor het doornemen van de informatie, het uitvoeren van de opdrachten en de coaching. Reken voor level 1, 2 en 3 op 6 uur per level voor het volgen van het werkcollege en de 6 modules uit de leeromgeving en de coaching. De toets kost gemiddeld 4 uur.

Ieder deel is ontworpen op een doorlooptijd van ongeveer is 3 weken. Als je het complete programma achter elkaar volgt, is dat in totaal 15 weken. Je kunt de snelheid aanpassen aan je niveau en beschikbaarheid.

Wat als ik meer tijd nodig heb?

Je houdt 6 maanden volledig toegang tot alle informatie in de online omgeving en de mogelijkheid om je aan te melden voor het werkcollege en de coaching.

Je plant het werkcollege en coaching op het moment dat jou past. Je mag beiden één keer annuleren (minimale annuleringstermijn is 24 uur, daarbinnen komt je aanspraak te vervallen). Je aanspraak op een coachingsafspraak vervalt 6 weken na inschrijving. 

Moet ik bij het werkcollege aanwezig zijn?

Je haalt het meeste uit je deelname als je de online werkcolleges live bijwoont. Je krijgt in elk geval na afloop de geanonimiseerde opnames toegestuurd. Kun je onverhoopt niet en wil je wel doorgaan in het programma? Kijk dan met aandacht de opnames terug en doe de oefeningen met iemand uit je omgeving.

Krijg ik een certificaat of een bewijs van deelname?

Je krijgt een certificaat als je de toets met goed gevolg hebt afgerond. Je bepaalt zelf of je de toets doet.

Waar bestaat de toets uit?

Het belangrijkste doel van de toets zou moeten zijn dat je zelf wilt testen hoe ver je bent; welke delen heb je al goed onder de knie en welke behoeven nog aandacht. De toets is zo ontworpen dat het inspireert en verrijkt.

De toets bestaat uit een reflectieverslag, een kennistest en een analyse op een actuele casus uit de media. Voor je begint krijg je gedetailleerde informatie over wat de beoordelingscriteria zijn.

Je antwoorden worden door een van de coaches beoordeeld en je krijgt inhoudelijk feedforward.

Wat is het verschil met het Expert Programma?

Het Praktijk Programma is 100% online, in het Expert Programma zijn 3 workshops opgenomen. In het Praktijk Programma krijg je per stap individuele coaching om de aangeboden inhoud gelijk goed te vertalen naar jouw praktijk, in het Expert Programma ligt de nadruk meer op het creëren van ervaringen met elkaar.

introductie

€ 95,-

ex. 21% BTW

opstellingen en systemisch met rake vragen

level 1

€ 195,-

ex. 21% BTW

opstellingen en systemisch met rake vragen

compleet

€ 725,-

ex. 21% BTW

opstellingen en systemisch met rake vragen