Verder Vragen

Breng je vragen in deze workshop tot leven en kom nóg verder met je vragen.

In deze professionele omgeving met vakgenoten kun je verder gaan dan normaal gesproken. Praktisch en met een gigantische potentie.

Je ontdekt precies hoe het werkt en dat levert je grote voordelen op. 

Met effectieve werkvormen die je kunt gebruiken voor je eigen ontwikkeling, bij coaching, bij samenwerking en bij besluitvorming.

Een spetterende workshop 

 

  •  als je de kaartenset Rake Vragen kent en het leuk vindt nieuwe toepassingen te ontdekken en gebruiken
  • als je jezelf steeds wilt ontwikkelen
  • als je zelf bepaalt wat wel en niet bij je past en hoe je die nieuwe kennis mixt met alles wat je al weet en kunt
  • als je houdt van praktische werkvormen die niet ingewikkeld zijn maar wel diepgang hebben
  • als je het leuk vindt anderen te ontmoeten en er -net als ik- van houdt om dat in een sfeervolle omgeving te doen
  • als je wilt weten hoe je systemische kennis kunt gebruiken in de dagelijkse praktijk zonder zweverig of abstract te zijn

 

De kaartenset als basis

In deze workshop is de kaartenset Rake Vragen de basis van de vragen. Je krijgt de laatste versie (4e druk). Je krijgt werkvormen om de vragen te gebruiken en te mengen met je eigen favoriete vragen en andere methodes die je graag inzet. De werkvormen die je krijgt zijn speels, heel divers en bewezen effectief. Het maakt niet uit of je coach bent, adviseur, leidinggevende, therapeut of gewoon geïnteresseerd om meer te bereiken met minder inspanning: de vragen en werkvormen zijn op vele manieren toepasbaar.

Aan de ene kant van de kaarten staan vragen, op de andere kant staan symbolen. In de vierde druk zijn de symbolen verder uitgebreid met nieuwe iconen. Je kunt de symbolen bij opstellingen en analyses gebruiken. Ook als je geen opsteller bent. Tijdens de workshop zul je ervaren hoe dit werkt.

Praktische informatie

  • De workshop is bij Drakenburg in Baarn, deze locatie is goed bereikbaar met zowel OV als de auto en er zijn laadpalen voor elektrische auto’s
  • We starten om 13:30 met de workshop
  • We eindigen rond 17:00 met een gezellige ontspannen borrel om verder te ontmoeten en delen.

Heb je nog vragen? Stuur een mail naar contact@rakevragen.com

Siets Bakker

“Wie had dat gedacht? Dat zoiets simpels als een vraag zo ongelofelijk rijk kan zijn, en zo veel teweeg kan brengen. Met de kaartenset is het begonnen.

Er zijn meer dan 4.000 sets in omloop. Inmiddels is er ook een boek, een opleiding en veel belangstelling uit het buitenland.

Met deze workshop vieren we alle beweging en potentie die de vragen brengen en brengen we je vragen verder. Ik verheug me er op.”

Wat je krijgt als je deelneemt

Schrijf je in en kom verder met je vragen

Voor € 195,- exclusief 21% BTW neem je deel aan de workshop en borrel, krijg je de kaartenset en direct toegang tot de online videotraining en toolbox.

22 april 13:30-17:45 Baarn

Ervaringen van eerdere deelnemers